BH Maat


Over Cup maten
Wat is de juiste bh maat?

"Niet meer je eigen af vragen wat is je lingerie maat"

Over Cup maten vallen de volgende zaken te vermelden:

Per land en omstandigheden zijn cupmaten anders In de zuidelijke landen is bv een C cup gelijk aan een B in noordelijker gelegen landen.Dit om dat de cupmaten in de zuidelijke landen gemiddeld kleiner zijn, en er zo meer ruimte tussen AA en B cup komt Ook noemen fabrikanten graag de maat wat groter want welke vrouw heeft niet liever een B dan een A cup.Uiteraard zeggen alleen een onderwijdte en bovenwijdte niet alles over de cupmaat, daar zitten nog veel meer variabelen in, speciaal voor Europese vrouwen.

La Lopez heeft met 18 jaar ervaring een maatsysteem ontwikkeld die voor iedere vrouw gelijk is en de juiste maatberekening aangeeft, speciaal voor vrouwen met een tussenmaat zoals 75 B/C.Dus een buste breedte van een C cup en een diepte van een B cup.Nu valt deze categorie onder maatwerk, dit zou met gebruik van deze tabel veel minder vaak het geval zijn.

We moeten alleen alle fabrikanten nog even overtuigen dat dit de juiste manier is.
Doe de meting en ontdekt je eigen maat!

Binnenkort meer over!


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke info. Inderdaad heel lastig die verschillende maatsystemen.
  Ben dus even naar jouw tabel gegaan en dan heb ik 90 G/I. Zit ik dus nog ergens tussenin......hoe kan dat?

  Groetjes van Lingelief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Lingelief,

  Dat komt heel vaak voor, dat de cupmaat niet overeenkomt met de onderbuste omvang d.w.z. dat u in aanmerking komt voor lingerie op maat, of u kunt 85G/I bij La Lopez bestellen.

  Met vriendelijke groet, Deisy/ La Lopez

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom op La Lopez Blog