Over La LopezKwaliteit en uitstraling staat voorop!
La Lopez levert kwaliteitsproduct voor lingerie en badmode uit diverse landen.

De meeste vrouwen herkennen het wel en bijna een grotere kwelling is er niet: een bh die niet goed past. Het is een veelvoorkomend probleem, waar bodyfashion ontwerpster Deisy Lopez door middel van
lingerie op maat wat aan kan veranderen.

Oog voor mooie lingeriestoffen is er bij Deisy Lopez met de paplepel ingegoten. Het was haar vader die haar alles over mooie en goede stoffen bijbracht en hiermee haar passie voor mode aanwakkerde.
Er is een groot verschil tussen mode-stoffen en lingeriestoffen, lingeriestoffen hebben, door reden van elasticiteit, een kortere houdbaarheid, goede kwaliteit is dus zeer belangrijk

De lingeriestoffen en accesoires die Deisy heeft worden vanuit de gehele wereld naar Deisy getransporteerd en van ieder land heeft Deisy met behulp van haar jarenlange ervaring de beste lingerie materialen en accessoires geselecteerd.

Deisy staat geregeld voor de klas om les te geven in het maken van lingerie en badmode op maat en heeft  er een boek over geschreven. In het leerboek ‘Lingerieontwerpen en creëren voor alle maten’ neemt Deisy de lezer aan de hand van illustraties en lingeriepatronen voorbeelden mee langs alle vaardigheden die nodig zijn om je eigen lingerie te ontwerpen. Want wat is dankbaarder werk dan het belangrijkste kledingstuk voor een vrouw te ontwerpen?’ De student kan zelf de mooie en speciale lingerie stoffen en alle lingerie materialen uitzoeken die Deisy zelf ook gebruikt voor lingerie op maat en haar eigen lingerie collectie.

Dit alles gebeurd in haar atelier, winkel en ontwerpstudio in Soest  te vinden in de bosrijke omgeving. Zowel deze omgeving als het exclusieve lingerie maatwerk maakt de ontwerpen van La Lopez uniek.
De winkel en ontwerpstudio van Deisy Lopez is te vinden aan de Wieksloterweg W.Z. 3. Voor een afspraak kan men haar bereiken via info@lalopez.nl of 035-60.329.90. Meer informatie op www.lalopez.nl.


1 opmerking:

  1. Wat een geweldig atelier heb je! fantastische locatie!
    Ik was ook erg onder de indruk van je mooie stoffen, ik kom gauw iets bij je uitzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom op La Lopez Blog